Hi, ik ben Suzanne Savakis!

Als zelfstandig onderneemster en moeder van twee kleine kinderen met ook nog een part-time baan in loondienst weet ik hoe het is om altijd het gevoel te hebben druk, druk, druk te zijn. Om de rust in mijn hoofd te bewaren, is structuur en overzicht in ons huis en in onze agenda superbelangrijk.

Opruimen en organiseren zit in mijn aard. In mijn jeugd ben ik vaak verhuisd. Voor veel mensen vreselijk maar ik vond het heerlijk om door al mijn spullen te gaan, te bepalen wat er wel en niet mee ging en op mijn nieuwe kamer alle spullen dan weer een logische plek te geven. 

Ook op latere leeftijd hielp ik mijn vriendinnen regelmatig met het opnieuw organiseren van hun kledingkast. Tegenwoordig kan ik nog steeds ‘ontstressen’ door alle kasten in huis onder handen te nemen.

Organiseren loopt ook als een rode draad door mijn professionele leven. Na mijn studies hotelmanagement en communicatiewetenschappen heb ik jarenlang als projectmanager in de evenementenindustrie gewerkt.

Opruimcoach Suzanne Savakis
Opruimcoach Suzanne Savakis

Professioneel opruimen

Toen ik erachter kwam dat ik mensen kon gaan helpen door het overdragen van mijn ‘hobby’ twijfelde ik geen moment en ben ik de opleiding tot Professional Organizer gaan volgen. 

De woorden die mij omschrijven zijn betrouwbaar, respectvol en empathisch. Iemand toelaten in je huis en samen door je spullen heen gaan is zo persoonlijk. Als je met mij aan de slag gaat, staan respect voor jou en jouw tempo centraal. 

Fijn om te weten – als Professional Organizer heb ik geheimhoudingsplicht dus alles wat we tegen komen tijdens het opruimen, blijft, net als alles wat je mij vertelt, tussen ons. 

Graag ga ik met jou aan de slag! Je mag me bellen of mailen, of vul het contactformulier in om verder kennis te maken en de vervolgstappen te bespreken!