Reviews

“Suzanne heeft me geholpen om weer zicht te krijgen op wat wel en wat niet belangrijk is om te behouden. Heel erg fijn is dat ze goede kijk heeft op rubriceren, op overzichtelijk spullen bij elkaar leggen en het overbodige weg te doen Dat allemaal zonder dat ze enige druk op welke manier dan ook legt. Het is telkens mijn eigen keuze geweest om iets weg te doen. Ze oordeelt niet en ze is continu bezig om mee te denken in hoe de klant het wil. Het aanpaksysteem dat ze daartoe heeft werkte perfect voor mij.

Daarbij is het haar gave om wat ik eerst zag als een berg om overheen te klimmen, tijdens en na het proces als een stuk lichter te ervaren. Vantevoren zou ik dat nooit hebben durven dromen.”

– Inwoner van Utrecht, maart 2022

“Ik vond in Suzanne een erg fijn gesprekspersoon om de chaos in mijn huis te beschouwen. Door haar techniek kreeg ik al snel inzicht in een nieuwe structuur van indelen. En daardoor ook de logica om spullen weg te doen. Het heeft mij op een ander pad gezet dat mij helpt om door te gaan en los te laten wat je gewoonweg niet meer nodig hebt.

Suzanne doet dit zonder oordeel en neemt de tijd voor je verhaal en pakt daarna door waardoor je in 3x al tot een hele andere beleving en mentaliteit komt in je gebruik van je spullen en bewaardriften. Ik vond het een erg fijne samenwerking en beveel haar hierbij van harte aan als Opruimcoach!”

– Jolanda

Opgeruimde keuken

“Suzanne heeft mij enorm goed geholpen om van mijn bewaar-zucht een redelijke bewaar-collectie te maken. Het fijne is dat ze geen oordeel heeft, niet emotioneel betrokken is maar wel een groot empatisch vermogen heeft. Daardoor hebben we in korte tijd samen veel werk kunnen verzetten! Suzanne is goed voorbereid en heeft goede tips om meer rust en ruimte te creëren. Nogmaals dank!!”

– Marcia

“Suzanne heeft mij niet alleen geholpen om na een verbouwing de zolder op te ruimen en mijn kasten opnieuw in te delen maar ook met een systeem aan te brengen zodat mijn spullen netjes en georganiseerd zijn. Op deze manier heeft ze me geholpen om overzicht te creëren en te behouden.
Ik ben haar super dankbaar en erg blij met het resultaat.”

– Saskia